Нека да поговорим за това коя година е 2024 г. според

...
Нека да поговорим за това коя година е 2024 г. според
Коментари Харесай

Пари ще потекат като река към тези зодии през 2024 г! Ето ги бъдещите БОГАТАШИ на ЗОДИАКА, чиито портфейли ще набъбнат рязко:

Нека да поговорим за това коя година е 2024 година съгласно източния календар, какво дава обещание за някои зодиакални знаци и кой ще има шанс през януари тази година. За страдание, ориста не може да обещае на всички ни извънредно здраве, торби с пари и благополучие в любовта. Това се случва единствено в приказките. И даже тогава, не всички. Но някои късметлии, родени в точното време и под вярната звезда, могат да разчитат на положителни вести.

КОЯ ГОДИНА Е 2024 Г.

СПОРЕД ИЗТОЧНИЯ КАЛЕНДАР?

Така през 2024 година цели 5 зодии ще се радват на приятната дебелина на портфейла си. Това споделят звездите, а кои сме ние, че да спорим с тях? Затова, без повече звук и без да разтягаме локуми, дано просто стартираме да изброяваме нашия лист с бъдещи богаташи в Зодиака.

Овен (21 март – 20 април) 

Следващата година този знак като магнит просто ще притегли шанс и пари. Благодарение на феноменалната непримиримост и усърдие, Овните ще получат това, което са заслужили толкоз дълго време. Разположението на звездите ги благоприятства, тъй че няма причина за отчаяние. Просто би трябвало да продължите да вършиме това, което сте правили и всичко ще бъде наред. Бизнесмени, бизнесмени, даже елементарни служащи, които вместо да „ броят гаргите “, са се заели крепко за работа, ще видят резултатите от напъните си.

Естествено, това не значи, че откакто прочете тази публикация, Овенът просто ще би трябвало да спи в хибернация за няколко месеца. Продължете настойчиво да си вършите работата си, а по-късно може единствено да се надявате на горното.

Телец (21 април – 20 май)

 Ако Овенът е твърдоглав в работата и начинанията си, то Телецът знае по какъв начин да ръководи парите и да влага рационално. Това се отнася освен за всевъзможни банкери, вложители и тем сходни. Дори един елементарен обзор на вашите лични финанси може да има позитивно влияние върху качеството ви на живот. Планирате ли скъпа покупка? Помислете два пъти, може да има по-добра опция. Продавате ли нещо: артикули, недвижими парцели, плодовете на вашия труд? Може би има хора, които ще бъдат още по-заинтересовани финансово от това. Имаме причина да имаме глава на раменете си.

Някои хора в този момент наблюдават деликатно обменните курсове. Кой знае, може би това е същата златна мина ?

Дева (24 август – 23 септември)

Девите са известни със своята придирчивост и удобен метод към нещата. И това несъмнено ще им помогне през 2024 г. Не слушайте недоброжелатели и зяпачи, които единствено ви назовават ​​скука и не могат да кажат нищо всъщност. Не сте на една вълна с тях. Добавете малко неизменност, като Овена, бъдете по-уверени в себе си – и всичко ще се получи. Вашите професионални умения могат да ви отведат на ново равнище, съвсем ново равнище. Точно това ще усили благосъстоянието ви по метода, по който сте го желали.

Практика, процедура и още процедура. И най-после, вашите професионални умения ще приказват вместо вас.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Тук всичко е просто. Става дума за упоритост. Не се сдържайте ненужно и угаждайте на мнението на другите. Ако видите опция, грабнете я със зъби. Не се срамувайте и поискайте покачване или най-малко повдигане на заплатата. Началниците просто няма да имат опция да ви откажат, тъй като през 2024 година звездите са напълно на ваша страна. А в случай че самичък сте си началник, не се опасявайте! Разширете обсега на вашите действия, както постоянно сте възнамерявали. Козирозите желаят доста, само че и получават не по-малко, запомнете това.

Моментът е добър за започване на някакъв общ бизнес. Но погледнете по-отблизо сътрудниците си, те би трябвало да са надеждни хора.

Водолей (21 януари – 20 февруари) 

Вашата дума на годината към този момент е отговорност. Именно тя ще ви помогне да преодолеете финансовите проблеми, в случай че има такива, и да изградите естествена кариера. Използвайте отговорността като основа за вашата финансова тактика през 2024 г. Не гледайте на амбициозните Козирози; те ще тръгнат по разнообразни пътища от вас. Просто подходете трезво към задачата си и действайте съгласно авансово контури проект. Това би трябвало да е задоволително, с цел да постигнете стремежи резултат.

Ако не можете да планирате нещо сами, обърнете се към експерти. Не се срамувайте, когато става въпрос за вашето лично благоденствие или благополучието на вашето семейство, подозренията за това би трябвало да бъдат оставени на назад във времето.

Това са нашите петима късметлии. Ако видите вашата зодия в този лист, поздравления, вие сте безспорен късметлия! И даже повече от това, в този момент знаете в коя посока да се движите, тъй че триумфът няма да закъснее.

Година на Дракона

Символът на 2024 година съгласно източния календар е Зеленият дървен змей. Китайците имат вяра, че тази година благоприятства хората във всички инициативи и оказва помощ на тези, които имат отворено сърце. Освен това, съгласно тях, Зеленият змей въздейства на безусловно всички области на човешкия живот. Той въплъщава мъжкия принцип на Ян, тъй че е изключително благонадежден, внимателен и убеден.

Освен това, съгласно източните вярвания, идната година ще донесе огромни промени на всички ни. И ще продължат даже през идната 2025 година. Единственото нещо, което може да го спре и което е главният зложелател на Зеления горски змей, е гордостта. Затова ви съветваме да се придържате към авансово поставените цели, да не губите ентусиазма си и да разчитате на силите си. Във всичко останало бъдете сигурни, че идната година няма да ви подведе!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР